'Pitt en Jolie zweren bij huwelijkstherapie'

05-05-2015

LOS ANGELES - Brad Pitt en Angelina Jolie hebben hun relatieproblemen opgelost met behulp van huwelijkstherapie. Dat verklapt een anonieme bron aan OK! Magazine.

Volgens de ingewijde besloot het acteurskoppel in november professionele hulp in te schakelen. Ze kwamen na een fikse ruzie kort voor de première van de oorlogsfilm Unbroken, die Angelina heeft geregisseerd, tot de conclusie dat relatietherapie hard nodig was.

"Brad wilde dat zij het rustiger aan zou gaan doen en een pauze in zou lassen", legt de bron uit. "Angelina had juist het gevoel dat hij haar niet steunde." Pitt zou de relatie verder als 'verstikkend' hebben ervaren en vond dat hij te weinig tijd voor zichzelf had.

Sessies

Sindsdien plannen de sterren elke week twee sessies met een therapeut in, soms digitaal om niet te hoeven reizen. Het heeft hun leven veranderd, weet de ingewijde. "Ze zijn echt heel anders naar elkaar gaan kijken en ze willen dit de rest van hun leven blijven doen."

Jolie (39) en Pitt (51) zijn sinds 2005 een stel. In de zomer van vorig jaar gaven ze elkaar hun jawoord. De twee hebben samen zes kinderen, waarvan er drie geadopteerd zijn.

(c) BuzzE 2015, alle rechten voorbehouden