Pittige Tijden te zien op YouTube

25-05-2015

De koning en koningin van het persifleren zijn toch wel Carlo Boszhard en Irene Moors. In 1996 zijn de twee begonnen met Pittige Tijden. In de soap namen ze Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) op de hak. Bekende typetjes zoals Arnie, Linda, Robert, Laura, Rik en Jessica waren in Pittige Tijden dan ook regelmatig te zien.

Het was allemaal een onderdeel van het succesvolle Telekids. Aan het einde van dit jeugdprogramma was de eigen gemaakte soap te zien. Nadat Telekids gestopt was met Carlo en Irene ging het persifleren gewoon door. In het lifestyle programma Life & Cooking (later veranderde dit in Life 4 You) gingen de twee verder.

Zo namen ze filmpjes op van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Dat was in de tijd dat het koningspaar net bij elkaar was en hun verloving had aangekondigd. In de persiflage ging het koningspaar op geheel eigen wijze op rondreis in Nederland.  

Inmiddels zijn de twee RTL 4 sterren te zien in de TV Kantine. Hierin gaat het persifleren verder dan nooit te voren. Tijdens een interview met RTL Boulevard lieten Carlo en Irene weten dat zij hun eerste persiflage weer gaan oppakken.

In totaal hebben de twee 99 aflevering gemaakt van Pittige Tijden. Inmiddels is er op Youtube een speciaal account gemaakt met de afleveringen van deze hilarische soap. Wie weet gaat aflevering 100 er binnenkort wel komen. Het zou goed mogelijk zijn dat het een onderdeel gaat worden van een nieuw seizoen van de TV Kantine. De twee wilden 100 afleveringen maken van Pittige Tijden. Dat kan er nu dan ook echt van gaan komen.

Het televisie duo zal aanstaande zondag hun allerlaatste Life 4 You gaan presenteren. Om 15.55 uur zendt RTL 4 alle hoogtepunten uit van dit programma. Wie weet komen daar ook wel de persiflages voorbij van Willem-Alexander en Máxima.

Bron: www.showbizznetwork.nl  (@ShowbizzNWNL)