Rob Geus biedt excuses aan

16-04-2015

HILVERSUM - Rob Geus heeft spijt van zijn uithaal naar Virginia, de vriendin van Peter Jan Rens. Woensdagavond was te zien hoe Geus haar 'een vals kreng' noemde in het programma Jouw vrouw, mijn vrouw Vips. "Daar wil ik heel graag mijn excuses voor aanbieden", vertelt hij aan RTL Boulevard.

In het programma was ook te zien hoe Rob de 22-jarige vriendin van Rens meerdere keren aansprak op haar gewicht. "Daar wil ik het ook even over hebben. Ik maakte mij zorgen om haar conditie, maar dat had ik natuurlijk ook één keer kunnen zeggen in plaats van drie keer. Ik heb dat met de beste bedoeling gezegd, want ik maakte mij echt oprecht zorgen", vertelt Rob. "Daar ben ik best ver in gegaan, dat had ik niet hoeven doen."

Rob vertelt Boulevard ook dat hij ontzettend 'teleurgesteld' is in de montage van het programma. "Virginia en ik hebben ook hartstikke leuke dagen gehad. Maar het programma geeft een heel ander beeld." Of Rob spijt heeft van zijn deelname? "Dat mag duidelijk zijn, maar ik wil nog benadrukken dat ik nooit iemand heb willen beschadigen", reageert hij. "Virginia is een topmeid, we hebben het leuk gehad en ik heb haar hoog zitten."

Discussie

Volgens Geus is er met zijn uithaal naar Virginia geschoven in de montage. "We wisten dat we in dit avontuur gingen stappen, maar als een quote van een discussie ergens anders wordt geplakt, geef je een verkeerd beeld."

Peter van der Vorst, achter de desk bij Boulevard, laat hierop de reactie van RTL weten. "RTL betreurt het feit dat Rob op deze manier terugkijkt op de uitzending. In één aflevering wordt een samenvatting van een hele draaiweek in beeld gebracht. In het programma Jouw vrouw, mijn vrouw Vips draait het juist om de contrasten van de twee verschillende levensstijlen, en daar is de uitzending van gisteren een voorbeeld van."

(c) BuzzE 2015, alle rechten voorbehouden