• Start
  • Showbizz
  • RTL Late Night donderdag in het teken van John de Mol

RTL Late Night donderdag in het teken van John de Mol

03-06-2015

RTL Late Night staat aankomende donderdag volledig in het teken van mediatycoon John de Mol. De oprichter van het mediabedrijf Talpa werd afgelopen april 60 jaar. Talkshowhost Humberto Tan liet dinsdagavond aan RTL Boulevard weten dat de voorbereidingen al in volle gang zijn.

Humberto had niet verwacht dat John de Mol ‘ja’ zou zeggen op de uitnodiging van de RTL4-talkshow. “We hebben het gevraagd, eigenlijk in de overtuiging dat hij nee ging zeggen. Want meestal als John de Mol ergens naartoe gaat, gaat het over zijn programma’s”, aldus Humberto.

Maar toch zei John ‘ja’ en daarom gaat de uitzending aankomende donderdag één uur lang over de mediatycoon. “Met een aantal speciale gasten. Hij weet dat zijn zus Linda komt, hij weet dat zijn zoon komt en nog een aantal vrienden”, aldus de presentator van RTL Late Night.

Humberto wil nog niet alles verklappen over de speciale uitzending van zijn talkshow over John de Mol, die afgelopen maart zijn mediabedrijf Talpa aan het Britse mediaconcern ITV heeft verkocht. “We hebben ook een verassing voor hem…”, zegt Humberto.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk