• Start
  • Showbizz
  • RTL4 zondag 3,5 uur in het teken van afscheid Carlo en Irene

RTL4 zondag 3,5 uur in het teken van afscheid Carlo en Irene

26-05-2015

Carlo Boszhard en Irene Moors nemen zondagmiddag groots afscheid van hun zondagmiddagprogramma. Na vijftien jaar zondagmiddagtelevisie komt er aankomende zondag een einde aan een tijdperk. Zondag stoppen Carlo en Irene na precies 600 uitzendingen.

Van 15.55 uur tot 17.25 uur kunnen kijkers nog hun hart ophalen met ‘Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag’, waarin alle hoogtepunten uit de afgelopen jaren nog eens voorbij komen. Hierna wordt het programma gevolgd door de allerlaatste ‘Carlo & Irene: Life 4 You’.

Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Samen tellen zij af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprekend wordt deze uitzending muzikaal omlijst.

Gerard Joling is op bijzondere wijze van de partij en Glennis Grace brengt samen met Jamai een afscheidsduet. Ook Rudolph van Veen maakt nog één keer zijn opwachting in de keuken. Op de tribune zitten mensen die hebben bijgedragen aan het succes van de afgelopen 15 jaar.

Van mensen die een huwelijksaanzoek deden of bovenop Frans Bauer vielen tot mensen die Take That mochten knuffelen of het gehinnik van een paard na konden doen. In de compilatie ‘Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag’ komen alle hoogtepunten voorbij.

In ‘Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag’ zitten zowel de leukste studiomomenten als de persiflages ‘Hou van Holland’ met Prins Willem Alexander en Maxima, Showtime, De Veerbootjes, Mari en Marianne op zoek naar Talent en ‘De Wereld Slaat Door’.

‘Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag’, zondag 31 mei om 15.55 uur op RTL4.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)