Sky Radio populairste radiostation van Nederland

28-05-2015

Sky Radio heeft ruim 6,5 miljoen luisteraars. Hiermee is Sky Radio de best beluisterde en populairste radiozender van ons land. Dit blijkt uit de meest actuele cijfers van het NOM Print & Doelgroep Monitor die vorige week zijn gepubliceerd.

Uit het onderzoek blijkt dat 46,6% van de Nederlanders regelmatig tot vaak op Sky Radio afstemden. Dit is gelijk aan ruim 6,5 miljoen unieke luisteraars. In het onderzoek komt onder meer gedetailleerde informatie over 2014 naar voren, zoals dat van iedereen in de doelgroep Vrouw 25-54 jaar die luistert naar Sky Radio 56,9% de voorkeur heeft voor een zon/strand zomervakantie.

Geert-Jan van der Snoek, CEO Telegraaf Media Groep: “De uitkomst van het onderzoek is een prachtig resultaat voor ons radiostation. Het toont aan dat we de meeste luisteraars in Nederland bereiken. Dit is hét bewijs dat Sky Radio eigenlijk niet mag ontbreken in iedere radiocampagne.”
Het NOM Print & Doelgroep Monitor onderzoek is een onderzoek onder 21.000 respondenten met zowel media- als consumentengegevens. Men verzamelt gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld vrijetijdsbesteding, interesses en activiteiten, gebruik van producten en merken op gebied van cosmetica, voeding, apparatuur en financiën, maar ook over autobezit en gebruik en winkelbezoek. De cijfers worden twee keer per jaar geüpdate en gepubliceerd.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)