Sterren met drankmerken doneren aan barpersoneel

25-03-2020

Bryan Cranston en Aaron Paul gaan een deel van de opbrengst van hun bedrijf Dos Hombres doneren aan barpersoneel dat in de problemen is gekomen wegens de vele sluitingen door de uitbraak van het coronavirus. De Breaking Bad-sterren volgen daarmee het voorbeeld van Ryan Reynolds.

Cranston en Paul maakten dit najaar bekend een nieuw merk van het Mexicaanse drankje mezcal op de markt te brengen. Reynolds heeft al enige tijd zijn eigen ginmerk, Aviation. Beide ondernemingen storten tot 1 mei dertig procent van de opbrengst in een fonds dat steun biedt aan barmensen die door de coronamaatregelen op straat zijn komen te staan. Merken als Bacardi hebben ook donaties aan het fonds toegezegd.

In een bericht op hun social media accounts moedigen Cranston en Paul andere drankmerken aan met de actie mee te doen. "Wat je ook graag drinkt, laten we het glas heffen op onze inzet om de curve af te vlakken", aldus de acteurs, die daar grappend aan toevoegden: "Drink op een verantwoorde manier met geen van je beste vrienden."

© 2020 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN