Storing bij consumentenprogramma Radar

27-04-2015

Hilversum - Een vreemd gezicht op de maandagavond. Bijna 20 minuten was er geen programma te zien bij NPO 1. Door een storing begon het consumentenprogramma van de AVROTROS, Radar, ruim 20 minuten later dan de oorspronkelijke uitzendtijd.

Lange tijd was er in beeld te zien dat Radar zo gaat beginnen. De NOS laat in in een Twitter bericht het volgende weten: ”TV-programma Radar op NPO1 met ruim 20 minuten vertraging begonnen door misverstand over aanlevering van eerder opgenomen uitzending”.

Korte tijd later na de Tweet van de NOS komt Radar zelf met een Tweet. Het consumentenprogramma laat het volgende weten: ”Opheldering: #radartv is meestal live, maar deze uitzending is opgenomen. Het#mediateam is wel bereikbaar via telefoon en Twitter”.
De Tweets kwamen laat op gang. Lange tijd was er grote onduidelijkheid over wat er aan de hand is. Normaal gesproken presenteert Antoinette Hertsenberg het consumentenprogramma live, maar maandagavond zond NPO 1 een eerder opgenomen aflevering uit.

Veel mensen vroegen zich op Twitter af wat er nu aan de hand was. Wat de storing nu veroorzaakt heeft is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)