'Tom heeft Suri bijna een jaar niet gezien'

07-04-2015

LOS ANGELES - Tom Cruise heeft zijn jongste dochter al bijna een jaar niet gezien. TMZ schrijft dat de acteur het afgelopen jaar geen deel heeft uitgemaakt van het leven van Suri.

Cruise heeft verklaard dat hij zijn dochter maanden niet kón zien, omdat hij de film Mission Impossible 5 aan het opnemen was in Londen. En dat hij de uren naar het moment dat hij Suri weer in de armen kon sluiten, aftelde. Maar volgens de entertainmentsite was de filmster twee weken vrij na de draaiperiode en zocht hij zijn achtjarige kind niet op.

Anonieme bronnen uit het kamp van Katie Holmes, de ex-vrouw van Cruise, zouden TMZ hebben verteld dat zijn afwezigheid nu al bijna een jaar duurt. Het gerucht gaat dat Cruise afstand neemt van Katie en Suri, omdat zijn kerk dat zou eisen. Scientology heeft de entertainmentsite laten weten dat dat niet waar is.

Krap

Feit is wel dat Cruise de komende tijd krap zit. Hij is net weer begonnen met filmen in Alaska en naar verluidt heeft hij negentig draaidagen.

Cruise heeft met ex-vrouw Nicole een geadopteerde dochter en zoon. De acteur bracht zondag nog tijd door met zoon Connor.

(c) BuzzE 2015, alle rechten voorbehouden