Trijntje staat weer in de top 10

23-05-2015

Helaas geen succes voor Trijntje Oosterhuis op het Eurovisie Songfestival. De zangeres wist met haar single Walk Along dinsdagavond geen finale plek te bemachtigen in Oostenrijk. Toch heeft Trijntje wel succes in de Itunes top 30. Haar single stijgt deze week van 19 naar nummer 8.

Op nummer 29 komen de dj Martin Garrex en zanger Usher opnieuw de lijst binnen met het nummer Don’t Look Down. Dit nummer heeft al eens eerder in Itunes gestaan en staat er deze week opnieuw in. Voor de Nederlandse zangeres Natalie La Rose een klein lichtpuntje deze week. Samen met Jemerith stijgt de zangeres twee plekken van 29 naar 27 met het nummer Somebody.

In de derde week verliezen The Common Linnets maar liefst 13 plekken. Het nummer We Don’t Make The Wind Blow zakt van 12 naar 25. Op nummer 22 komt Caro Emerald nieuw binnen met haar nieuwe singleQuicksand. De zangeres liet onlangs weten in RTL Late Night wellicht mee te willen doen aan het Eurovisie Songfestival. 

Op nummer 21 komt Nicky Jam samen met Enrique Iglesias nieuw binnen. Het nummer El Perdón was te horen in repeat of niet op Q-music. Vooral dj Wietze de Jager is een groot liefhebber van dit (zomerse) nummer. De één na hoogste nieuwe binnenkomer is Adam Lambert. Met de single Ghost Town staat de zanger deze week op nummer 15.

Zelfs na 20 weken is de Cheerleader van Omi nog altijd te vinden in de Itunes top 30. Deze week zakt Omi van nummer 8 naar nummer 10. Dankzij het optreden in RTL Late Night stijgt het nummer Want To Want Mevan zanger Jason Derulo deze week. Jason stond vorige week nog op nummer 11, deze week staat hij op nummer 7.

De nummer 4 is deze week opnieuw voor Wiz Khalifa & Charlie Puth. Hun single See You Again blijft ook deze week staan op nummer 4. De hoogste nieuwe binnenkomer is deze week Guus Meeuwis. De Nederlandse zanger komt de Itunes top 30 binnen met het nummer Jij Bent De Liefde.

Van 7 stijgen Major Lazor & MO & dj Snake naar nummer 2. Het nummer Lean On weet deze week maar liefst 5 plekken te stijgen. Maar nog niet genoeg op de nummer 1 positie op te eisen. Op nummer 1 staat nog altijd Kenny B. Ook deze week is zijn single Parijs het populairst in de Itunes top 30.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)