Wouter Hamel brengt muziek in Linda’s Zomerweek

22-06-2015

De Haagse popzanger Wouter Hamel is in het derde seizoen van het interviewprogramma Linda’s Zomerweek de muzikale steun en toeverlaat van presentatrice Linda de Mol. Wouter zingt een week lang de favoriete muziek van de gasten die langskomen in Linda’s Zomerweek.

In de eerste twee seizoenen was de Amsterdamse muzikant Ruben Hein Linda’s muzikale steun en toeverlaat. Door Linda’s Zomerweek is Ruben bekend geworden bij het grote publiek. Na zijn muzikale bijdrage in het programma van Linda kreeg hij een eigen programma op NPO Radio 6.

Ook maakte hij onder andere de titelsong van de verfilming van het boek Wiplala van Annie M.G. Schmidts. De 38-jarige in Den Haag geboren popzanger, Wouter Hamel, zal in het derde seizoen elke aflevering een muzikale bijdrage verzorgen. Eind 2008 stond Wouter in het voorprogramma van Doe Maar. In 2009 ontving hij een gouden plaat voor zijn album Nobody’s Tune

In 2012 speelde Hamel in het voorprogramma van Caro Emerald. Op 5 mei 2014 trad de zanger op tijdens het Bevrijdingsconcert op de Amstel in Amsterdam. Linda’s Zomerweek is vanaf maandag 24 augustus, een week lang, elke avond, te zien op de late avond van RTL4.

De eerste gasten in het interviewprogramma van Linda de Mol zijn Wesley en Yolanthe Sneijder. Het is het eerste tv-interview sinds de bekendmaking dat Yolanthe zwanger is. Het is nog niet bekend wie er in het derde seizoen nog meer langs zullen komen bij Linda.

Bekijk Linda’s Zomerweek op TVblik.nl/lindas-zomerweek

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk