Zegers wilde exit Wie is de Mol niet geloven

27-02-2015

AMSTERDAM - Chris Zegers kon niet geloven dat hij vlak voor de finale van Wie is de Mol? het veld moest ruimen. "Toen ik in de taxi zat, dacht ik nog even dat ze iedereen op het verkeerde been probeerden te zetten en dat ik misschien toch in de finale stond", vertelt hij aan RTL Boulevard.

"Ook toen ik in het hotel was, een dag voordat ik naar huis zou vliegen, dacht ik nog dat ik midden in de nacht wakker gemaakt zou worden." En zelfs hier hield het niet op. "Op de weg naar huis had ik een tussenstop in Abu Dhabi." Chris dacht ineens dat daar misschien de finale gespeeld zou worden en dat hij toch mee mocht doen. "Ik ben zo ongelooflijk in de war gemaakt door dit programma", aldus een lachende Chris.

Wie volgens Chris de Mol is? "Ik blijf bij mijn Mol. Als ik het nu zou moeten zeggen, dan is Margriet voor mij de Mol", aldus Chris. "Maar ik hoop dat Marlijn de Mol is, want dan heeft ze het zo verrassend goed gespeeld", besluit Zegers.

Donderdag is de finale te zien, daarin nemen Marlijn Weerdenburg, Rik van de Westelaken en Margriet van der Linden het tegen elkaar op.

(c) BuzzE 2015, alle rechten voorbehouden