• Start
  • Sport
  • Cristiano Ronaldo ontkent nieuwe aantijgingen

Cristiano Ronaldo ontkent nieuwe aantijgingen

10-01-2019

LONDEN - Een vrouw in Engeland beweert dat Cristiano Ronaldo haar gedurende hun 10 jaar durende relatie emotioneel heeft mishandeld en bedreigd. De voetballer heeft hierop direct zijn Britse advocaten ingeschakeld en ontkent alle 'valse en lasterlijke aantijgingen'. Dit meldt de Daily Mail.

De dame in kwestie, Jasmine Lennard, is inmiddels een complete Twitter-oorlog tegen de Portugese sterspeler begonnen en heeft allerlei audiofragmenten online geplaatst, waarin volgens haar Ronaldo te horen is. Zo zou hij zich negatief hebben uitgelaten over de LBTGQ gemeenschap en de Joodse gemeenschap. Ook noemt ze hem een leugenaar en zegt ze 'nog veel meer over hem naar buiten te brengen'.

Lennard, die in het verleden meedeed aan Celebrity Big Brother UK, zegt geïnspireerd te zijn geraakt na het zien van de ontluisterende documentaire over R. Kelly eerder deze week. Door nu haar mond open te doen wil ze Kathryn Mayorga, de vrouw die zegt verkracht te zijn door Cristiano in 2009 in Las Vegas, steunen. "Ik geloof die vrouw en zal alles doen om te bewijzen wat voor een vreselijke man Ronaldo is," aldus Jasmine.

Ten tijde van het posten van haar vele tweets, zouden zich een aantal vrouwen bij Jasmine gemeld hebben die ook zeggen bedreigd te zijn door de voetballer.

© 2019 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN