Federer en Wawrinka boos op Roland Garros

door | mei 24, 22:05

PARIJS (ANP) – De Zwitserse toptennissers Roger Federer en Stan Wawrinka zijn boos op de organisatie van Roland Garros. Federer snapt niet hoe het kan dat zondag na zijn overwinning in de eerste ronde op Alejandro Falla ineens een fan naast hem op het centercourt stond. De jongen wilde met zijn mobiele telefoon op de baan een ‘selfie’ maken met het Zwitserse tennisicoon.

,,Dit mag nooit gebeuren op het Court Philippe Chatrier”, bromde Federer, die zaterdag na de training op de baan ook al was lastiggevallen door handtekeningenjagers. ,,Ik ben hier helemaal niet blij mee.”

Wawrinka is boos vanwege een artikel dat afgelopen week werd gepubliceerd op de website van Roland Garros. Daarin stonden dingen over het privéleven van de tennisser, die onlangs is gescheiden. ,,Een ongelooflijk stom artikel. Het stond op de officiële site van het toernooi, dus ik hoop dat de jongen die het geschreven heeft geen journalist is”, brieste Wawrinka. ,,Ik hoop ook dat degene die het artikel heeft gecontroleerd, niet meer voor de organisatie werkt. Een stuk op de website van Roland Garros moet alleen over tennis gaan, niet over andere dingen.” Het artikel is inmiddels verwijderd.

(c) ANP 2015, alle rechten voorbehouden
Bezig met laden

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community