• Start
  • Sport
  • Formule 1-race van Canada op 7 juni live bij Veronica

Formule 1-race van Canada op 7 juni live bij Veronica

26-05-2015

Op zondag 7 juni om 19.55 uur is de Grand Prix van Canada live bij Veronica te zien.

Dit is de eerste Formule 1-race van dit seizoen die de zender rechtstreeks vanaf het circuit uitzendt, de andere rondes zijn bij Veronica te volgen via de uitgebreide samenvattingen.

De race van 7 juni vindt plaats op het startgrid van Montreal. Het commentaar wordt verzorgd door Olav Mol. Gaat het Max Verstappen lukken om zichzelf in de punten te rijden, na de eerdere toegekende strafplaatsen?

De Grand Prix van Canada is één van de hoogtepunten van het Formule 1-seizoen. Max Verstappen staat momenteel op de 14e plek in het klassement met zes punten. Door de crash met Romain Grosjean in Monaco heeft Verstappen een gridstraf van vijf posities gekregen. De grote vraag is of het hem gaat lukken om zichzelf in de punten te rijden in Canada.

Naast de live uitzending van de Grand Prix van Canada brengt Veronica ook live verslag van de race in de Verenigde Staten op 25 oktober. Een week later is Veronica er opnieuw bij met een live uitzending vanaf het circuit van Mexico Stad. De andere rondes zijn te volgen in de uitgebreide samenvattingen bij Veronica die op de betreffende zondagen rond 18.00 uur zijn te zien.

Veronica Formule 1 Live – Grand Prix van Canada circuit Montreal
Zondag 7 juni om 19.55 uur bij Veronica

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNNL)