• Start
  • Sport
  • FOX brengt samenvattingen en finales Wimbledon

FOX brengt samenvattingen en finales Wimbledon

17-06-2015

Op 29 juni begint het grootste tennistoernooi van de wereld en FOX doet tot het einde op 12 juli verslag van het toernooi. Elke speeldag brengt FOX rond 23:45 uur een samenvatting van Wimbledon. Daarnaast zendt de zender de finales van het dames en heren enkelspel live uit.

FOX Sports doet dagelijks 10 uur live verslag op maximaal 11 kanalen van FOX Sports. De uitzendingen van FOX Sports worden in afwisseling van elkaar gepresenteerd door FOX Sports-presentatoren Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Helene Hendriks.

FOX Sports doet tijdens Wimbledon rechtstreeks verslag op 6 tv-kanalen. Indien nodig wordt het aantal uitgebreid naar maximaal 11 kanalen via de online service van FOX Sports GO. De FOX Sports-presentatoren worden tijdens de uitzendingen bijgestaan door de deskundige analyses van onder meer Raemon Sluiter, Paul Haarhuis en John van Lottum. Verslaggever Pascal Kamperman en Jacco Eltingh zijn namens FOX Sports aanwezig in Londen voor het laatste nieuws, interviews en reportages.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk