Spelers Liverpool vieren titel samen

door | jun 26, 12:06 | Sport

LIVERPOOL (ANP) – De spelers van Liverpool hebben samen de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City gekeken. Op videobeelden die zijn verspreid via sociale media is te zien hoe de spelers elkaar in de armen vliegen na het laatste fluitsignaal.

Bij een van de spelers thuis was een grote televisie in de tuin gezet. Daaromheen zaten en stonden de spelers met zijn allen naar de wedstrijd te kijken. Doordat Chelsea met 2-1 won, kan Manchester City Liverpool niet meer achterhalen.

In een video van middenvelder Alex Oxlade-Chamberlain is te zien dat de spelers gretig aftellen tot het laatste fluitsignaal. Op het moment dat het fluitje klinkt, springen de spelers elkaar in de armen en beginnen ze te juichen.

Virgil van Dijk plaatste een foto op Instagram waarop hij samen met Jordan Henderson en Joe Gomez staat, ze dragen alle drie speciale kampioensshirts. Ook Georginio Wijnaldum uit zijn vreugde met een foto op Instagram, waarop staat dat Liverpool kampioen is.

De club Liverpool plaatste kort nadat zeker was dat de titel naar Liverpool ging een video, ingesproken door trainer Jürgen Klopp. Hij spreekt over wat het betekent om Liverpool te zijn en roemt de fans, de stad, de inwoners en het bekende lied van de club You’ll Never Walk Alone. “Vertel het de hele wereld. Wij zijn Liverpool, kampioen van Engeland.”

© 2020 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN