President Trump heeft coronavirus

door | okt 2, 07:10

WASHINGTON (ANP) – De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania hebben het coronavirus. Dat heeft Trump zelf bekendgemaakt op Twitter nadat eerder naar buiten kwam dat een belangrijke adviseur van hem het virus had opgelopen. De president en zijn vrouw zitten nu in quarantaine.

Trump en Melania testten donderdagavond (lokale tijd) positief op het longvirus. Waarschijnlijk hebben zij het opgelopen door nauw contact met adviseur Hope Hicks, die onder meer met Trump mee was naar het presidentiële debat in Cleveland. Het is niet bekend of Trump toen ook al besmet was.

De arts van het Witte Huis meldt dat Trump en Melania in het Witte Huis in quarantaine gaan en dat de president gewoon zijn werk blijft doen.

Debat

Het volgende debat is op 15 oktober. Vanwege de veertien dagen verplichte quarantaine in de Verenigde Staten, is het nog niet zeker of Trump dan weer in debat kan met uitdager Joe Biden.

Op Twitter meldde Trump dat hij en zijn vrouw direct in quarantaine gaan en zich gaan laten behandelen. Hij zei niet of hij ziekteverschijnselen vertoonde.

Bezig met laden

Schrijf u in...

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community