Adventurepark Waddenfun “Durf jij de uitdaging aan?”

Adventurepark Waddenfun

Het leukste uitje van Groningen!

Op nog geen 20 minuten vanaf de stad Groningen en 15 minuten vanaf het lauwersmeer ligt het leukste en grootste klimpark in Noord-Nederland. Met of zonder klimervaring voor jong en oud. Iedereen kan in ons immens grote klimpark de ultieme uitdaging met zichzelf aangaan. Of je nu alleen komt of gezellig samen met anderen. Wij maken gebruik van het veiligste klimsysteem. Per ongeluk los staan is daardoor niet mogelijk. Meer dan 45 bruggen, klimmen op drie verschillende niveau’s tot op 8 meter hoogte en meer dan 300 meter aan tokkelbanen. 

De verschillende activiteiten van adventurepark

Naast de spannende indoor klimparcoursen biedt Adventurepark Waddenfun leuke, uitdagende outdooractiviteiten en mogelijkheden voor feesten en partijen. Kinderfeestjes, familiefeesten, bedrijfsuitjes, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten behoren tot de mogelijkheden. Ook voor teambuilding kunnen wij een programma op maat met begeleiding leveren. De professionele keuken biedt voor diverse doelgroepen vele mogelijkheden. Variërend van à la carte tot uitgebreide buffetten en BBQ’s. 

Overnachten

Woon je verder weg, of wil je er een leuk weekend van maken dan bieden wij ook overnachtingsmogelijkheden. Een vakantiehuisje (5p.), een vakantieboerderij (10p) en een groepsaccommodatie (25p) behoren tot de mogelijkheden. De groepsaccommodatie is tevens geschikt voor mindervaliden. Al deze locaties zijn vrijstaand en bieden een vrij uitzicht over de akkers. (www.rustruimtegroningen.nl)

 

 

Adventurepark Waddenfun
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9116
Tweede niveau 10151
Nieuwsberichten 555103
Deze pagina 10552