Bosboom Parentado: voor een ruime keuze aan lederwaren, reisartikelen en naaimachine (reparatie)

Bosboom Parentado is een speciaalzaak voor lederwaren, reisartikelen, fournituren, naaimachine (reparaties) en breigaren. In het overdekte winkelcentrum van Haren (GN) zijn we u graag van dienst en bent u van harte welkom om onze nieuwe collectie of uitverkoop te bekijken.

Tassen

Bosboom Parentado biedt u een ruime keuze aan prachtige tassen en accessoires van verschillende merken, zoals Ferrici, Berba en Sacco. Om helemaal modieus voor de dag te komen, verkopen we bij vele tassen ook bijpassende portemonnees. Naast onze collectie damestassen, hebben we ook kinderrugzakken,  schooltassen en aktetassen van diverse merken in ons assortiment. En naast de portemonnees die bij de damestassen horen, hebben we ook een ruime keuze aan ‘gewone’ portemonnees te koop.

Reisartikelen

U vindt bij ons een ruim assortiment aan reisartikelen, zoals koffers van verschillende merken en de attributen en accessoires die daarbij horen, zoals kofferriemen, kofferlabels en koffersloten. Mocht u liever wat lichter reizen, hebben we ook trolleys en reistassen te koop. Wanneer er onverhoopt iets mis is met uw koffer of trolley, zorgen wij er ook voor dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. In bepaalde gevallen doen we deze reparatie zelf en in andere gevallen regelen we bijvoorbeeld met de fabrikant dat de reparatie geregeld wordt.

Naaimachinereparatie

U bent bij Bosboom Parentado ook aan het juiste adres wanneer uw naaimachine, lockmachine of borduurmachine niet meer doet wat u wilt. We onderhouden en repareren namelijk alle soorten en merken naaimachines, lockmachines en borduurmachines in onze eigen moderne werkplaats. Dit wordt gedaan door onze gediplomeerde en gecertificeerde monteur, die ervoor zorgt dat elke technisch probleem opgelost wordt en uw machine goed onderhouden blijft. Onze kennis en ervaring gaat al meer dan 50 jaar terug, wat ervoor zorgt dat alle verschillende naai- en lockmachines geen geheimen meer voor ons hebben. 

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 13, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021

Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de door u gekozen sfeer

Tanja Verhuur is al ruim 40 jaar actief als verhuurbedrijf op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en… Lees verder

augustus 23, 2021