DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al vele jaren licht-, geluids- en beeldapparatuur voor elk evenement, feest of presentatie. Wij adviseren en werken samen graag projecten uit op een zo optimaal mogelijke manier, of het nu gaat om een beursstand, bruiloft, personeelsavond of popfestival. We leveren licht, geluid en beeld en faciliteren diensten voor vele toepassingen.

Maatwerk

Goede kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs, omdat we gaan voor tevreden klanten en langdurige relaties. Ieder evenement vraagt om maatwerk, rekening houdend met verschillende omstandigheden zoals binnen of buiten, aanwezigheid van mensen en elementen uit de natuur. Bij ieder evenement wat wij verzorgen proberen we de drie P’s te bereiken: Poen, Prestige en Plezier. Dit kunnen we niet altijd alle drie bereiken, maar als we er minimaal twee bereiken zijn we tevreden. Zo leveren festivals ons niet altijd veel op, maar is het wel erg leuk om te doen en geeft het ons een zekere prestige.

Divers aanbod

U kunt bij ons terecht voor een zeer divers aanbod aan licht, geluid en beeld. Van confetti-shooters tot aan grote geluidssystemen, van een paar lampjes tot aan de complete licht en geluidverzorging. We leveren inmiddels al vele jaren licht en geluid voor de TT in Assen. Daarnaast verzorgen we ook het licht en geluid voor het Bevrijdingsfestival, Koningsdag en –nacht, Kerkstad Assen, Bedrijven Contact dagen, enzovoorts.

DIA licht, geluid en beeld maakt gebruik van moderne apparatuur van goede kwaliteit. We zullen altijd een stap vooruit denken door te letten op de variabele factoren die van belang zijn voor de kwaliteit van het licht, geluid en beeld en door te letten op bepaalde vergunningen die nodig zijn voor het plaatsen van deze apparatuur. 

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 13, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021

Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de door u gekozen sfeer

Tanja Verhuur is al ruim 40 jaar actief als verhuurbedrijf op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en… Lees verder

augustus 23, 2021

Berend Botje onderneemt

Dat Berend Botje niet terugkwam van zijn boottocht, duidt dat op de aantrekkelijkheid van Zuidlaren?… Lees verder

augustus 23, 2021