Drenthen kent het geheim achter verantwoord buiten spelen

Hout- en constructiebedrijf Drenthen is al vanaf 1930 actief ‘in het hout’. Destijds begonnen met het beheer en de kap van bospercelen, sinds een kwart eeuw maken we onder andere  houten speeltoestellen, dierenverblijven, veiligheidsondergronden en bruggen.  Hierbij zorgen wij altijd voor veiligheid en duurzaamheid. Toen in 1997 de wet attractie en speeltoestellen van kracht ging, voldeden onze producten al aan deze eisen.

Drenthen ontwerpt en fabriceert complete houten speeltoestellen met meerdere mogelijkheden voor scholen, speeltuinverenigingen, overheden, campings en particuliere klanten. Alle producten worden in onze eigen werkplaats in Assen gefabriceerd en op locatie opgebouwd. Zo past er bij elke speelomgeving, in elke tuin en bij elk huis een eigen speelhuisje voor de kinderen.  Al onze houtproducten zijn onder Komo-keur behandeld tegen weersinvloeden, wat een lange levensduur garandeert.

Naast allerlei speeltoestellen, hebben wij ook diverse schaduwvoorzieningen. Deze worden bijvoorbeeld boven een zandbak of speeltoestel geplaatst, zodat kinderen verkoeling hebben met warm weer en bescherming tegen UV-stralen. De mogelijkheden hiermee zijn enorm en op maat te maken.

Wij werken regelmatig aan diverse mooie projecten, zoals het bouwen van speeldorpen en mooie ontmoetingsplaatsen voor de jeugd. Ook hebben we recent het project ‘een tuin voor Lasse’ gedaan. Lasse is vijf jaar oud en heeft een zeldzame chromosomenafwijking en kan door de huidige bezuinigingen niet meer naar school, waardoor een tuin voor Lasse extra belangrijk werd. Drenthen heeft zich ingezet voor een mooie tuin voor Lasse en het bouwen van een prachtige houten boot.

Speeltoestellen van Drenthen dragen op een veilige en verantwoorde manier bij aan het spelen, leren en ontdekken van kinderen. Voorbeelden en aanbiedingen van onze producten kunt u vinden op onze website. Onze projecten kunt u ook volgen via Twitter.

Bekijk hier onze website voor meer informatie…

[screenshot url=”https://www.drenthen.nl/” width=”1200px” height=”900px”]

Recente berichten

DIA Licht en geluid denkt in kansen en mogelijkheden in coronacrisis

Ondanks het feit dat D.I.A. Licht en geluid, verantwoordelijk voor de techniek bij grote evenementen,… Lees verder

september 13, 2021

TechID Enginering beveiligt aan de hand van camera’s en sensoren

Met achttien miljoen Nederlanders is het altijd druk, altijd vol. Juist dan groeit de behoefte… Lees verder

september 7, 2021

DIA Assen: voor al uw licht, beeld en geluid bij ieder evenement of feest

Onder het motto samen maken we er iets moois van verkoopt en verhuurt DIA al… Lees verder

september 7, 2021

Amsterdam kent positief ondernemingsklimaat.

Er is groei, maar ook de uitdaging van het inspelen op veranderingen In Amsterdam zit… Lees verder

augustus 23, 2021

Eerst koffie en dan de oprechte vraag wat iemands wensen zijn…

In Paterswolde schoven zes ondernemers rond de tafel in het sfeervolle Fletcher Familiehotel. Genietend van… Lees verder

augustus 23, 2021

Tanja Verhuur verzorgt eigentijdse presentaties in de door u gekozen sfeer

Tanja Verhuur is al ruim 40 jaar actief als verhuurbedrijf op vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en… Lees verder

augustus 23, 2021