• Start
  • Recreatief
  • Waddenfun: een veelzijdig (t)huis voor families, vrienden en bedrijven

Waddenfun: een veelzijdig (t)huis voor families, vrienden en bedrijven

Adventurepark Waddenfun

Met het Groningse waddengebied als uniek decor biedt Adventurepark Waddenfun, naast op maat gesneden activiteiten en teambuilding, drie prachtige accommodaties waar ook grote groepen zich prima thuis voelen. Families, vrienden en bedrijven kunnen er met gemak een gezellig weekend of hele week genieten van het aanwezige vermaak, de grote tuin en kilometers uitzicht. “Wie eropuit wil trekken, wijzen wij met al onze kennis van het gebied de weg naar natuur, cultuur en adventure”, zegt Siegrid Hekma, samen met haar man Ron Claassen en schoonzus Maureen Claassen de drijvende kracht achter Waddenfun.

Waddenfun telt dus drie accommodaties: een groepsaccommodatie voor dertig personen, een vakantieboerderij voor twaalf personen en een plattelandshuisje voor vijf personen. Welke accommodatie je ook kiest, bij Waddenfun kan iedereen rekenen op een comfortabel verblijf in een prachtige omgeving dat niet voor niets op de lijst van werelderfgoed staat. “Met warme kleuren en mooie kunst hebben wij in iedere accommodatie een huiselijke sfeer gecreëerd”, vertelt Siegrid. “Regelmatig krijgen wij te horen dat mensen zich er echt thuis hebben gevoeld. Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen.”

Veelzijdig vermaak

Met een prachtig uitzicht over de akkervelden en de beslotenheid van een grote tuin kom je in de ook voor minder validen toegankelijke groepsaccommodatie van Waddenfun echt tot rust. “Wij bieden een loungekamer met naast vloerverwarming een houtkachel en zelfs een piano”, zegt Siegrid. “In de grote keuken kun je met wel tien mensen tegelijk koken, terwijl anderen zich vermaken met een potje tafeltennis, tafelvoetbal of volleybal. Ook beschikt deze accommodatie over een televisie en snelle wifi. Met dit alles binnen handbereik is het niet nodig eropuit te trekken, alhoewel het wadlopen eigenlijk niet gemist mag worden.”

Zakelijke meerwaarde

De groepsaccommodatie leent zich ook uitstekend voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke locatie voor bijvoorbeeld een congres, training of teambuilding op maat. “Niet alleen biedt het meerdere ruimtes om in groepen uiteen te gaan, op verzoek geven wij er ook invulling aan de catering en het programma”, stelt Siegrid. “Bovendien ben ik gecertificeerd Disc trainer, een methode die met inzicht in persoonlijkheidsprofielen leidt tot een betere en effectievere samenwerking binnen en met een team. In combinatie met ons klimpark en andere ervaringsgerichte activiteiten leveren onze arrangementen altijd de meerwaarde die bedrijven wensen.” Waddenfun biedt dus niet alleen families de rust die zij zoeken, maar legt ook bedrijven in de watten met één van de unieke accommodaties als warm (t)huis.

Adventurepark Waddenfun
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 4343
Tweede niveau 7851
Nieuwsberichten 396133
Deze pagina 8248