• Start
  • Sport
  • Sport-Inn Nijeboer: grootste sportspecialist van Hoogezand en omstreken

Sport-Inn Nijeboer: grootste sportspecialist van Hoogezand en omstreken

Sport-Inn Nijeboer

Sport-Inn Nijeboer is de grootste sportspecialist van Hoogezand en omstreken met een ruim assortiment op het gebied running, voetbal, tennis en indoorsporten. Onze winkel is te vinden in het winkelcentrum de Hooge Meeren en beslaat liefst 300 vierkante meter, met een ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Assortiment

Bij ons vindt u alle producten die met sport te maken hebben en wij bieden daar ook een objectief en degelijk advies bij gebaseerd op klantvriendelijkheid, ervaring en eerlijkheid. Ons deskundige personeel heeft jarenlang ervaring en wordt regelmatig bijgeschoold, zodat ze u goed kunnen adviseren.

Ons uitgebreide assortiment omvat verschillende takken van sport, zoals running, tennis, voetbal, zwemmen, outdoor, fitness, indoor en wintersport. Daarnaast leveren we ook teamwear van diverse merken voor scherpe prijzen.

Facebook en website

Sport-Inn Nijeboer gaat met zijn tijd mee en is goed actief op eigen site en op facebook. Zo zorgen we dat onze website altijd up to date is en onze facebook pagina wordt regelmatig bijgehouden met leuke winacties. Neemt u gerust eens een kijkje voor meer informatie over onze mooie sportzaak.

Sport-inn Nijeboer

Wij van Sport-Inn Nijeboer werken samen met Sportimo retail Door Sportimo retail worden we ondersteunt bij het opzetten en organiseren van de commerciële beleidsvoering van inkoop tot verkoop. Hierdoor hebben we een groot inkoopvolume, betere in koopcondities en een effectievere marketing. Sportimo retail staat voor een groep zelfstandige sportzaken met een overwegend functioneel assortiment, waar Sport-inn Nijeboer onderdeel van is. De meeste vestigingen zijn gelegen in het noord-oosten van het land.

Sport-Inn Nijeboer
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6099
Tweede niveau 15693
Nieuwsberichten 2218498
Deze pagina 15516