BENGS beveiligingssystemen: de specialist in het Noorden

BENGS Bedrijfs- & Garagedeuren Specialist

B&GS beveiligingssystemen is de specialist op dit gebied in Noord Nederland, waarbij we voor iedere situatie de juiste oplossing hebben. Dit kan gaan om camera bewaking, toegangscontrole, slagboom of videofonie. Wij werken hierbij samen met merken als LG, FAAC en VIDEX, waardoor we u altijd de beste kwaliteit kunnen bieden.

Camera beveiligingssystemen (CCTV)

Door de toenemende vraag naar betrouwbare systemen van hoge kwaliteit, zijn wij de samenwerking met het alom bekende elektronica merk LG aan gegaan. Deze camera beveiligingssystemen staan bekend om hun goede beeldkwaliteit en hun betrouwbaarheid, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw systeem optimaal functioneert. Sinds kort hebben wij tevens CCTV (closed circuit television) in ons assortiment. Met behulp van de beveiligingssystemen van LG bieden wij u altijd een totaal oplossing voor uw pand, waarbij we met een sterk pakket perfect inspelen op uw wensen.

Parlofonie en videofonie

Voor de parlofonie en videofonie werken wij samen met het Italiaanse bedrijf Videx, dat bekend staat vanwege zijn betrouwbaarheid en degelijkheid. Een parlofonie systeem is bedoeld om vanuit de woning te kunnen communiceren met een persoon die buiten bij de deur staat, waarbij het in sommige gevallen ook mogelijk is de deur te openen vanaf de parlofoon. Het aantal binnenposten is uit te breiden, zodat u vanuit meerdere locaties kan controleren wie er voor uw deur staat. Een videofonie systeem is exact hetzelfde principe, alleen kunt u dan de persoon die bij de deur staat ook zien en niet alleen horen. Bij deze fonie systemen van Videx wordt ook zeker het design niet vergeten, dat in verschillende stijlen mogelijk is passend bij uw interieur.

Toegangscontrole

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij toegangscontrole systemen opgenomen in ons gamma, o.a. paslezers, biometrische scanners, tagsystemen.

Eventueel kunnen de systemen worden uitgebreid met prikklokken (denk aan loonadministratie),  vingerscans, irisscans e.d.

Hierbij zorgen wij voor zowel de hardware als de software. Deze kunt u vervolgens volledig in eigen beheer krijgen, zodat u niet afhankelijk bent van derden.

B&GS

Wij van B&GS staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede relatie met de klant. Bij ons krijgt u topkwaliteit tegen scherpe prijzen, omdat wij een eerlijk product neer willen zetten en eerlijk zaken willen doen. Wij nemen u serieus, zorgen dat problemen daadwerkelijk worden opgelost en geven u waar voor uw geld. 

BENGS Bedrijfs- & Garagedeuren Specialist
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 9079
Tweede niveau 3941
Nieuwsberichten 127712
Deze pagina 9816