Breman Kloekke Elektrotechniek: uniek installatiebedrijf biedt veelzijdigheid in de breedste zin

Breman Kloekke Elektrotechniek

Breman Kloekke Elektrotechniek is een installatiebedrijf dat voornamelijk opereert in de utiliteitssector, gezondheidszorg en industrie. De Breman Installatiegroep bestaat uit een unieke bundeling van een groot aantal zelfstandige bedrijven in één grote groep, waardoor we zowel de voordelen van schaalgrootte als de voordelen van kleinschaligheid kunnen bieden. Deze bedrijven zijn werkzaam op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, dakbedekking, brandbeveiliging, rookgasafvoertechniek en service en onderhoud.

Veelzijdig

Bij Breman Kloekke Elektrotechniek hebben we kennis van zaken op veel gebieden. Of het nu gaat om een standaard installatie, een inbraaksysteem of een video-observatie, wij realiseren veelzijdige installatiewerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Wij hebben dan ook uitgebreide kennis en ervaring met het leveren en monteren van installaties in verscheidene marktsegmenten, zoals: lichtinstallaties, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole/werktijdenregistratie, verpleegzorginstallaties, storing en onderhoudsdiensten en nog vele andere segmenten.

Goede technische staf voorkomt onnodige kosten 

We beschikken bij Breman Kloekke Elektrotechniek over een goede technische staf die voorop loopt in het toepassen van nieuwe technieken. Om tijdsverlies, onnodige kosten en gebreken te voorkomen zorgen we ervoor dat wij als installatiebedrijf de juiste keuze zijn voor het installeren van de toe te passen technieken. Daarnaast zijn we door Stichting Kenteq gecertificeerd als erkend leerbedrijf voor zowel de opleiding van monteurs als kaderopleidingen.

Groots in betrouwbaarheid

Breman Kloekke Elektrotechniek is uw partner in een bouwproces en laat dit zien doordat u ten allen tijde op ons kunt bouwen en kunt rekenen. Om deze reden werken we dan ook volgens de volgende kwaliteitsnormen: ISO 9001-2008, VCA**, BRL 6000, Komo-instal, NCP erkend Borg Inbraakbeveiligingsbedrijf en NCP erkend Brandmeldinstallatiebedrijf. Daarmee bestaan we inmiddels al ruim 90 jaar en zijn we een van de grotere spelers in de installatiebranche. 

Breman Kloekke Elektrotechniek