De Stokvis Group: vooruitstrevende techniek met verstandige prijs-kwaliteit verhouding

STOKVIS Group

De Stokvis Group is een middelgrote handels- en maakorganisatie, waar u voor standaard- en maatwerkoplossingen in vele technische disciplines en diensten aan het juiste adres bent.  Als missie geldt het beschikbaar maken van vooruitstrevende en houdbare techniek met een verstandige prijs/kwaliteit verhouding. Als solide familiebedrijf is continuïteit met respect voor mens en milieu, zonder daarbij commerciële en technische daadkracht uit het oog te verliezen, een kernwaarde.

Vakkundig en toegewijd

De Stokvis Group is een professionele organisatie die meedenkt met haar klanten en processen en producten op een hoger plan brengt, en daarmee nieuwe mogelijkheden en kansen creëert.

Ervaren medewerkers met een grote productkenniszorgen voor gedegen adviezen en het leveren van de beste oplossingen.

Niet alleen op het gebied van min of meer standaardoplossingen, vooral op het gebied van de zogenaamde “specials” komen de aanwezige deskundigheid en inventiviteit het best tot hun recht. Het  perfect aanpassen van standaard componenten of het, vaak samen met fabrikanten of kennisinstellingen, ontwikkelen van uw ideale deel- of totaaloplossing is in vertrouwde handen.

Werkgebieden

Met verschillende werkmaatschappijen is de Stokvis Group actief op meerdere terreinen. Met ELSTO, als spil van de organisatie, wordt de markt van mechanische aandrijvingen en de daarbij behorende besturingen bediend, terwijl ondernemingen als Emcé, EBD, Wiegel en Stolk actief zijn op het gebied van lieren- en machinebouw, transport en lifttechniek, professionele mobiliteit en MRO en revisiewerk.

Daarnaast maken activiteiten op het gebied waterzuivering en maritieme dienstverlening onderdeel uit van de Stokvis Group.

Ontstaan en omvang

De basis voor de Stokvis Group werd met ELSTO ruim 40 jaar geleden gelegd in Leiden. Oorspronkelijk met de verkoop van elektromotoren, maar al spoedig behoorden ook transmissies en besturingen tot het programma.

Inmiddels al weer jaren gevestigd in Voorhout, is ELSTO  uitgegroeid tot een totaaloplosser op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. Met ELSTO als stevige basis werden over de jaren een aantal complementaire overnames gedaan en nieuwe activiteiten opgestart, die de Stokvis Group haar huidige omvang en karakter als technische totaal oplosser hebben bezorgd.

De aanwezigheid van de Stokvis Group beperkt zich niet tot Voorhout.

Met eigen vestigingen van Groningen tot Weert, maar ook in België en Duitsland is sprake van een meer dan nationale aanwezigheid, terwijl de producten van de onderneming over de hele wereld zijn terug te vinden.

STOKVIS Group
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7238
Tweede niveau 1433
Nieuwsberichten 47832
Deze pagina 6186