DutchDrives: de aandrijfwebshop met de elektromotor die je zoekt

DutchDrives

DutchDrives is dé nieuwste online aandrijfspecialist van Nederland. In de webshop vind je standaard aandrijvingscomponenten, waaronder elektromotoren. Dus als je onderhoud, reparatie of vervanging in eigen beheer wilt uitvoeren, kun je voortaan zelf de zaak draaiende houden.

Voor eenvoudige motortoepassingen

Eenfase motoren van DutchDrives zijn primair voor industriële lage vermogenstoepassingen tot 3 kW, die direct op het lichtnet (230V – 1fase) kunnen worden aangesloten. In de webshop vind je eenfase motoren met of zonder startcondensator in 2, 4 of 6 polige uitvoering.

Zware en efficiënte motortoepassingen

In tegenstelling tot eenfase motoren zijn draaistroommotoren geschikt voor zware industriële toepassingen. Motoren uit het DutchDrives draaistroommotoren-programma zijn onderhoudsarm en geschikt voor vermogenstoepassingen tot 315 kW. Alle motoren kunnen worden aangesloten op Eurospanning (400V – 3fasen) en zijn spatwaterdicht (IP55).

Handige triloplossingen

Verdichten, zeven, transporteren en beladen zijn taken die de trilmotoren van DutchDrives tot in perfectie beheersen. Voor vrijwel elke toepassing is er een oplossing, ook omdat de trillingsintensiteit van de motor nauwkeurig kan worden aangepast aan het gebruiksdoel. Vooral in de transportsector en in de voedingsindustrie kom je de trilmotoren van DutchDrives veel tegen.

Elektromotoren met opgebouwde rem

Een opgebouwde elektromagnetische rem zorgt ervoor dat de motor niet kan draaien als deze niet operationeel is. De remmen van DutchDrives motoren zijn van het zogenaamde fail-safe of negatieve rem type. Daardoor remt de motor als de stroom uitvalt. DutchDrives kan de remmen aanbieden in een AC of DC gevoede remspoel.

Probeer het zelf

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in de webshop. Met behulp van de selector vind je in een mum van tijd de motor die je zoekt. Bestelling boven de  250 euro worden altijd gratis afgeleverd. Dankzij het brede assortiment en de forse voorraad kunnen wij producten meestal snel versturen. Vragen of complimenten? Neem contact op met support@dutchdrives.com of bel tijdens kantooruren naar +31 (0)88 7865055. Onze DutchDrives supportafdeling helpt je graag.

dutchdrives homepage

DutchDrives, een unieke eend in de bijt van aandrijfland….

DutchDrives
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 2804
Tweede niveau 1065
Nieuwsberichten 25918
Deze pagina 2624