EBD Techniek: voor maatwerkproducten die de ergonomie verbeteren

EBD Techniek

EBD Techniek BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en onderhouden van installaties en gereedschappen die worden toegepast bij het verplaatsen van goederen en personen. Sinds de oprichting in 1998 is EBD dé leverancier van ergonomisch verantwoorde transport- en hefsystemen. Hierbij worden drie hoofdsegmenten onderscheiden. Lifttechnische producten om de toegankelijkheid en bruikbaarheid van gebouwen te vergroten, verplaatsingsgereedschappen voor zware lasten en industriële tilhulpen.  

 

Allround met eigen ontwerp- en productiefaciliteiten

 

EBD Techniek beperkt zich niet tot het aanbieden van oplossingen waaraan slechts één basistechniek ten grondslag ligt, maar is een echte allrounder op intern transportgebied. Of het nu gaat om elektromechanische, hydraulische of pneumatische aandrijvingen EBD techniek voelt zich als een vis in het water, maar ook vacuümheftechniek heeft geen geheimen voor dit Rotterdamse bedrijf.

Geheel in de geest van het plaatselijke motto “niet lullen maar poetsen” is EBD techniek dankzij haar eigenontwerp- en productiefaciliteiten, prima in staat om uiterst flexibel klantspecifieke aanpassingen door te voeren of producten te ontwikkelen.

 

Optimalisering van de werk- en leefomgeving

 

Door maatwerkproducten en gebruik van deugdelijke ergonomische principes, kan een werkelijke verbetering van arbeidsproductiviteit en een lagere arbeidsuitval worden gerealiseerd, niet alleen in industriële omgevingen, maar ook in logistieke processen kan EBD techniek u verder helpen.

Maar ook met het verbeteren van de toegankelijkheid van private en openbare gebouwen door doelgerichte liftoplossingen werkt EBD techniek aan een werk- en leefomgeving die mensen in staat stelt langdurige en zelfstandig te laten participeren aan de samenleving.

 

Service en aanpassingen

 

EBD Techniek verzorgt het hele traject vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de periodieke onderhoudsbeurten. De technisch adviseurs hebben tientallen jaren ervaring en verzorgen dit traject samen met engineers die 3D tekeningen verzorgen en VCA- gecertificeerde installatie- en onderhoudsmonteurs met gecertificeerde gereedschappen.  Voor elk project wordt ook een risicoanalyse gemaakt en worden door de monteurs ter plaatse de in samenspraak met de klant de werkzaamheden uitgevoerd. Aanpassingen aan hefmiddelen, reparaties of geheel maatwerk alles is mogelijk, bij de klant op locatie, of waar nodig in de eigen werkplaats. 

EBD Techniek
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7344
Tweede niveau 1551
Nieuwsberichten 49172
Deze pagina 5720