Electro Safe, betrouwbare partner in de installatiebranche

Electro Safe B.V.

'Wij weten alles van elektrotechnische installaties'

Electro Safe houdt zich bezig met keuringen van bestaande en nieuwe elektrotechnische installaties, verzorgt storings- en netanalyses, maakt revisietekeningen en is actief in de thermografie. “Bovendien zijn wij een Sterkin erkend inspectiebureau, wat betekent dat wij aan strenge opleidingseisen voldoen”, zegt directeur Harry Beens. “Sterker nog, het opleidingsniveau van onze inspecteurs ligt ver boven de minimale eis en dus zijn wij een meer dan betrouwbare partner in de installatiebranche.”

Naast een hoog opleidingsniveau beschikt Electro Safe over actuele kennis van alle elektrotechnische ontwikkelingen op de markt. “Zo analyseren wij momenteel bij een veehouder een moderne melkinstallatie, waarbij koeien bij aansluiting een optater lijken te krijgen”, geeft Beens een voorbeeld. “Wij kijken wat er aan de hand is en komen met een advies dat leidt tot een oplossing of onderdrukking van het probleem.” Electro Safe heeft ook drie internationaal gecertificeerde thermografen in huis en verzorgt revisietekeningen voor bijvoorbeeld wat oudere basisscholen, die niet langer over de verplichte tekeningen van hun elektrische installaties beschikken.

Professionele opleidingen

Met het opleidingsniveau van Electro Safe zit het dus wel goed, maar dat geldt helaas niet voor alle installateurs in ons land. “Nog altijd verbazen wij ons over wat er allemaal aan elkaar geknoopt wordt”, vertelt Beens. “Om de kennis van installateurs en bijvoorbeeld een eigen technische dienst te vergroten, verzorgen wij diverse in company cursussen, vaak in het verlengde van het advies dat wij onze klanten geven.” Deze klanten van Electro Safe bestaan voor zestig procent uit gemeenten, daarnaast werken ze voor zorginstellingen, industrie en detailhandel. “Ook installatiebedrijven maken graag gebruik van onze diensten”, vult Beens aan. “Wij werken door heel het land, altijd leggen wij een reële, maar scherpe prijs op tafel voor een eerlijk en betrouwbaar advies.”

Volledig onafhankelijk

Wie met Electro Safe in zee gaat, profiteert van alle eisen door Sterkin gesteld, onder andere een hoog opleidingsniveau én volledige onafhankelijkheid. “Wij installeren niet zelf, vervangen bij een keuring nooit een snoertje”, garandeert Beens. “Dit alles maakt dat wij ook voor verzekeraars mogen keuren. Daarnaast zijn wij altijd in staat snel te schakelen, spoed klussen kunnen wij er altijd tussen drukken.” Electro Safe telt 'slechts' vijf inspecteurs, maar levert groots werk in de installatiebranche waar nog altijd veel te verbeteren valt.

Electro Safe B.V.