Holland Vlaggen: voor vlaggen met lange levensduur en scherpe prijs

Holland Vlaggen

Holland Vlaggen levert vlaggen en vlaggenmasten aan zowel het MKB als aan particulieren. Dit doen we vanuit onze vestigingsplaats Joure te Friesland. Ons marktgebied omvat echter heel Nederland en Vlaanderen. Holland Vlaggen staat onder leiding van Jan en Anneke Elmers, waarbij Jan zorgt voor de verkoop, buitendienst en plaatsingsservice en Anneke de binnendienst regelt en telefonisch aanspreekpunt voor opdrachtgevers is.

Groeiende onderneming

Steeds meer klanten ondervinden dat wij onze afspraken stipt en adequaat nakomen.  Daarbij hebben wij een uitstekend prijsniveau en zijn onze producten en diensten van topkwaliteit, waardoor een toenemend aantal MKB bedrijven en particulieren bij ons aanklopt. Mede dankzij onze uitgebreide website, waar we op een transparante en professionele wijze onze vlaggen en vlaggenmasten aanbieden, heeft onze onderneming de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt.

Garantie

De opdrachtgevers van Holland Vlaggen vertrouwen op een duurzame investering in vlaggen en vlaggenmasten. Om dit te kunnen garanderen bieden we een optimale garantieregeling. Zo geven we een 10-jarige garantie op alle vlaggenmasten op mastbreuk als gevolg van weersinvloeden (calamiteiten uitgezonderd) en een garantietermijn van 1 jaar voor alle accessoires van vlaggenmasten op breuk als gevolg van eigen gebrek, waarbij breuk als gevolg van weersomstandigheden uitgesloten zijn. Op onze kerstverlichting geven we verder nog 3 maanden garantie. Op vlaggen worden echter geen garanties afgegeven.

Kwaliteit

Holland Vlaggen levert alleen vlaggen en vlaggenmasten van A-kwaliteit. Sommige bedrijven kopen bijvoorbeeld vlaggenmasten op die van mindere kwaliteit zijn, doordat er bij het productieproces kleine luchtbelletjes aan de buitenzijde van de vlaggenmast zichtbaar zijn als kleine bobbeltjes. Dit kan komen doordat er bij de fabricage van polyester vlaggenmasten gebruik wordt gemaakt van kunstharsen. Holland Vlaggen koopt dit soort afgekeurde vlaggenmasten niet op, maar gaat alleen voor de beste kwaliteit.

Onze gratis windwaarschuwings-service komt tevens ten goede aan de levensduur van uw vlaggen en daarmee aan het behoud van de kwaliteit ervan. Door al deze factoren behoren onze vlaggen inmiddels tot de top van Nederland en komen vooraanstaande bedrijven bij ons terug met herhaalbestellingen.

Aanbiedingen

Holland Vlaggen bied normaal gesproken al een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, maar heeft daarnaast ook nog regelmatig speciale aanbiedingen voor zowel vlaggen als vlaggenmasten. Op onze website vindt u deze scherpe prijzen voor ons complete eindproduct. 

Holland Vlaggen
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7317
Tweede niveau 1499
Nieuwsberichten 48059
Deze pagina 8424