Introductie ELSTO Drives & Controls

STOKVIS Group

ELSTO Drives & Controls is een gespecialiseerde leverancier van mechanische aandrijvingen en besturingen. In de loop der jaren is ELSTO uitgegroeid van een traditionele importeur/leverancier van losse aandrijfcomponenten tot een totaal leverancier van systeemoplossingen op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek.

ELSTO Drives & Controls

ELSTO Drives & Controls heeft vestigingen verspreid over vijf locaties in Nederland. Het middelpunt, zowel geografisch als qua activiteiten, is de ELSTO hoofdvestiging in Voorhout. Hier ligt, naast de verkoop van een breed programma standaardcomponenten, het accent voor een belangrijk deel op het construeren, monteren en testen van klantspecifieke aandrijvingen, besturingen en systeemoplossingen.

Bijna 20.000 m2 magazijnruimte zorgt er voor dat de meeste van de 150.000 artikelen uit voorraad kunnen worden geleverd. Een goed uitgeruste werkplaats met ervaren medewerkers zorgen ervoor dat eventuele aanpassingen snel en goed worden uitgevoerd. Voortdurende technische ontwikkelingen, een nieuw energiebewustzijn en op de achtergrond meesturende overheden maken actuele kennis en kunde een absolute noodzaak.

Door eigen research en ontwikkeling en de solide relaties met wereldwijd leidende  industriepartners kan ELSTO Drives & Controls steeds de meest actuele technieken en

inzichten aanbieden en realiseren. Zo heeft ELSTO Drives & Controls recent bijvoorbeeld stekkerklare aandrijfunits ontwikkeld met een voorgeconfigureerde besturing, in de meest letterlijke zin een “plug and play” oplossing.

Naast beide Drivers en Controls locaties in Voorhout bestaat  Elsto uit: ELSTO Noord, Stolk Transmission Services en ELSTO Services. ELSTO Noord is gevestigd in Groningen, Stolk Transmission Services opereert vanuit Hoogerheide en ELSTO Services bedient het Zuidelijke deel van Nederland vanuit het Limburgse Weert. Vestigingen met ieder hun eigen specialisatie, waarvan sommigen al meer dan 100 jaar actief zijn op het gebied van aandrijftechniek.

ELSTO maakt deel uit van de Stokvis Holding: een organisatie met activiteiten op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek, lieren, lifttechniek, handling, waterbehandeling, maritieme toepassingen, hoogwaardige machinebouw en transportuitrusting . Ga naar onze website voor meer informatie over de Stokvis Group http://www.stokvis.eu

STOKVIS Group
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 8890
Tweede niveau 1586
Nieuwsberichten 51744
Deze pagina 10953