Met Collé Rental & Sales gaat u voor kwaliteit met zekerheid

Collé Rental & Sales

Collé Rental & Sales is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop, en service van machines
voor de bouw, industrie, tuin & park, events en meer. In haar ruim 120-jarige bestaan is Collé uit kunnen groeien tot een uitzonderlijke importeur en dealer/verhuurder van gerenommeerde merken die klanten wereldwijd uitstekende service en kwaliteit biedt. Door ervaring, gekwalificeerd personeel en het bieden van onafhankelijk advies zorgt Collé ervoor dat u altijd de beschikking heeft over de juiste machines voor uw project. Daarbij zorgen de waarden die Collé hanteert op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit ervoor dat Collé Rental & Sales al decennia een vertrouwde en gewaardeerde speler is in de branche. Dit alles met het oog op innovatie en het bieden van passende oplossingen.

Advies & service

Het huren van materieel is een kwestie van vertrouwen en benodigd een duidelijke uitleg betreffende de best passende oplossing. Onze specialisten geven u een materieeladvies op maat, zij weten immers als geen ander welk materieel het best geschikt is voor het efficiënt uitvoeren van uw werkzaamheden. Dit advies geven wij graag bij u op locatie en indien de situatie dit vereist verzorgen wij een werktekening met de maatvoeringen van het benodigde materieel. Uiteraard houden wij optimaal rekening met uw wensen en eisen. Maar hier stopt het natuurlijk niet. Zo kunt u gebruik maken van onze transportservice, verzorgen wij trainingen en adviseren wij u over bijkomende risico’s waartegen u zich aanvullend kunt verzekeren. Tijdens de huurperiode staat een team van specialisten op elk moment van de dag (24/7) voor u klaar!

Betrouwbaar materieel

Wij werken uitsluitend met vooraanstaande merken binnen ons verhuur en verkoopassortiment. Deze bewezen merken staan garant voor het allerbeste betreffende kwaliteit, onderdelen en service. Om deze kwaliteitsmerken te vertegenwoordigen worden wij regelmatig door onze leveranciers beoordeeld en gecontroleerd op diverse eisen. Onze technisch specialisten voeren op preventieve basis onderhoud aan onze machines. Indien er onverhoopt problemen zijn met ons materieel, staat een team van specialisten direct voor u klaar. Ons eigen onderdelenmagazijn geeft u de garantie dat onderdelen snel beschikbaar zijn, wat de stilstand tot een minimum beperkt. Zoals u van een professioneel verhuurder mag verwachten voldoet ons materieel aan alle gestelde eisen en richtlijnen. U werkt dus altijd veilig met onze machines. Onze eigen servicedienst staat garant voor een perfecte staat van ons materieelpark en onze keurmeesters verzorgen de periodieke keuringen (BMWT, Vinçotte, TÜV en Amtek) en uitgebreide veiligheidskeuringen van ons materieel.

Opleidingen.

Vanuit onze eigen (IPAF-gecertifi ceerde) opleidingscentra, of op een locatie naar wens, bieden we met Collé Safety & Training een breed pakket aan theorie- en praktijktrainingen waardoor u en uw medewerkers veilig en efficiënt werken met ons materieel. Onze trainingen worden conform de actuele regelgeving samengesteld en gegeven door ervaren, gecertificeerde professionals die de praktijk benaderen. Ook bieden wij opleiding(en) op maat waarbij een training wordt samengesteld aan de hand van uw eisen. Onze professionals denken graag met u mee in het kader van veiligheid en opleiding!

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren en ophalen van materieel. Graag kijken we samen met u naar tijd- en kostenbesparende mogelijkheden, welke we combineren met oplossingen waarmee uw medewerkers veilig en effi ciënt kunnen werken. Dit maakt ons terecht voor elk project uw partner.

 

 

Collé Rental & Sales
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 5833
Tweede niveau 1430
Nieuwsberichten 42938
Deze pagina 5622