Nooter Technische Installaties: vertrouwde veelzijdigheid met de hoogste kwaliteit

Nooter Technische Installaties BV

Nooter Technische Installaties BV biedt u al meer dan 50 jaar totaaloplossingen en maatwerk voor de meest uiteenlopende projecten, voor zowel bedrijven als particulieren. Door onze afdelingen elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiligings- en communicatiesystemen intensief samen te laten werken, kunnen we efficiënt werken en heeft u het gemak van een centraal aanspreekpunt voor alle installaties.

Op het gebied van installatietechniek volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Wij van Nooter Technische Installaties kunnen u echter altijd de meest actuele vakkennis bieden en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit van onze installaties waarborgen, doordat we continu investeren in onze organisatie en in ons personeel.

Duurzaamheid

De steeds grotere aandacht voor duurzaam bouwen is een belangrijke ontwikkeling, waar Nooter graag in voorop loopt. Dit doen we mede als deelnemer van het samenwerkingsverband EcoNed, waardoor we voorop lopen in de realisatie van energie-besparende maatregelen. Zo bieden we een scala aan energiebesparende maatregelen aan, variërend van zonnecollectoren tot complete aardwarmte-installaties. Voor een advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Elektrotechniek

De afdeling elektrotechniek van Nooter heeft de kennis en ervaring in huis om elektrotechnische installaties te realiseren die voldoen aan de hoogste standaarden en gebruik maken van de nieuwste innovaties die de markt te bieden heeft. Zo leveren we onder andere lichtinstallaties, krachtinstallaties, meet- en regelinstallaties, aardings- en bliksemsystemen, verdeelinrichtingen, intelligente schakelsystemen en domatica.

Beveiliging

Onze afdeling beveiliging is als NCP beveiligings- en brandmeldinstallatiebedrijf bevoegd om in alle risicoklassen elektronische- en bouwkundige beveiligingsmaatregelen aan te brengen en te certificeren. Zo leveren we inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerasystemen en toegangscontrole. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Communicatiesystemen

Nooter BV is er ook voor de aanleg van de nieuwste communicatiesystemen, van een eenvoudige telefoonaansluiting tot een geavanceerd glasvezelnetwerk. Wij hebben de juiste kennis in huis om u van advies te dienen bij het vinden van het meeste geschikte systeem en deze vervolgens te installeren onder de strengste installatievoorschriften. Wij leveren onder andere datanetwerken, telecomsystemen, glasvezelnetwerken en intercomsystemen. Doordat we dit systeem vervolgens ook certificeren, bent u gegarandeerd van een kwalitatief systeem dat klaar is voor de toekomst.

Werktuigbouwkunde

Ook op het gebied van werktuigbouwkunde heeft Nooter technische Installaties BV veel te bieden. Doordat we over ons eigen loodgietersbedrijf beschikken, kunnen we nu ook waterleidingen en sanitair leveren. Verder heeft onze afdeling werktuigbouwkunde onder andere ventilatiesystemen, gas- en CV-systemen, warmtepompen, sanitair, koelingen en dak- en zinkwerk te bieden.

Wij van Nooter BV verzekeren u dat we bij de uitvoering van onze totaaloplossingen altijd uitgaan van de wensen van de klant. Door onze klant- en servicegerichte organisatie profiteren onze klanten steeds weer van de nieuwste innovaties en installaties van de hoogste kwaliteit. Voor meer informatie over ons bedrijf, neemt u een kijkje op onze website of neem (vrijblijvend) contact met ons op. 

Nooter Technische Installaties BV
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 5640
Tweede niveau 1304
Nieuwsberichten 39638
Deze pagina 5295