Regel het zelf met een frequentieregelaar van DutchDrives

DutchDrives

Wil je de snelheid van een machine of proces zelf kunnen regelen? Dan komen de frequentieregelaars van DutchDrives goed van pas. Door alleen de energie te gebruiken die nodig is verdien je de kosten relatief snel terug, maar ook voor precieze controle van je motortoerental en -stroom. Bij DutchDrives heb je de keuze uit de kosteneffectieve S2U-serie frequentieregelaars en de zeer nauwkeurige Agile-serie. Beide series dragen bij aan een langere levensduur van uw machine plus aandrijving en beperken onnodig energieverbruik.

Het ideale gebruik

De frequentieregelaars van DutchDrives zijn eenvoudig in ieder besturingsconcept toe te passen. Met standaard communicatieprotocollen kan het toerental van motoren nauwkeurig en traploos worden verlaagd of verhoogd. Doordat korte energie slurpende schakelpieken uitblijven ontstaat een gelijkmatigere belasting van het elektriciteitsnet en een lagere energierekening. Als je kiest voor een lager toerental kan dit de levensduur van een motor ten goede komen doordat de motor niet harder hoeft te werken dan nodig. Bijkomend voordeel is dat een langzamer draaiende elektromotor met frequentieregelaar ook nog eens minder geluid maakt dan een ongeregelde motor met tandwielkast. Neem contact op met één van onze technische adviseurs voor het kiezen van de juiste regelaar bij uw specifieke toepassing.

De meest kosteneffectieve keuze

De meest kosteneffectieve keuze uit de webshop is de S2U regelaar. Deze regelaar is speciaal ontworpen voor eenvoudige toepassingen met een hoge productiviteit en korte ontwikkelingstijd. Denk hierbij aan combinaties met pompen, ventilatoren en transportbanden.

Voor complexe automatiseringsprocessen

De nauwkeurige en bedieningsvriendelijke Agile frequentieregelaar kan zowel draaistoommotoren als permanent magneet synchrone motoren sensorloos aansturen. De regelaar is in staat om verliezen van de motor en de regelaar te minimaliseren door middel van ingebouwde controle en aanpassingsmogelijkheden. Daarom is de Agile serie ideaal voor gemiddeld complexe automatiseringsprocessen. 

Probeer het zelf

Neem een kijkje in de webshop en ontdek de slimme selector tool. Je vindt snel de meest geschikte frequentieregelaar, tandwielkast of elektromotor. Na het invoeren van de parameters laat de selector alleen nog de meest relevante artikelen zien. Kom je er niet uit? Dan staat onze supportafdeling voor je klaar via support@dutchdrives.com. Tijdens kantooruren kan je ook bellen naar +31 (0)88 7865055.

dutchdrives homepage

DutchDrives, een unieke eend in de bijt van aandrijfland….

DutchDrives
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 1902
Tweede niveau 700
Nieuwsberichten 17184
Deze pagina 1752