SPIE Nederland: Multitechnische dienstverlener die met de klant meedenkt

SPIE Noord

SPIE Nederland is de toonaangevende multitechnische dienstverlener in de industriële-, infra technische- en utiliteitsmarkt met een hoge toegevoegde waarde. SPIE Nederland bedient de noordelijke markt vanuit de vestigingen in Sappemeer en Delfzijl. Hiermee zitten we dicht op de klant, wat uitstekend past bij onze aanpak en lokale identiteit.

Wie zijn wij? 

Wij zijn een dochteronderneming van de SPIE Groep, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. Bij SPIE begeleiden we onze klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. We behoren hiermee tot de top 3 van technische dienstverleners van Nederland.  

Werkwijze die concurrentie uitsluit

SPIE ontwikkelt en implementeert innovatief maatwerk met state-of-the-art besturingsoplossingen. Ook de nazorg staat hoog in het vaandel: onderhoudsadviezen en het bouwen van softwaresystemen voor procesoptimalisatie of ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoort tot onze core business. Deze aanpak bezorgt ons een unieke positie in de markt. 

Duurzame onderneming

SPIE is een duurzame onderneming die ten dienste staat van een duurzame en verantwoordelijke wereld. We willen daarom doorgaan met onze ontwikkeling op de markten van energie-efficiënte producten en diensten die steeds sneller zullen groeien om te kunnen voldoen aan de milieuproblematiek van nu en in de toekomst. We maken hiervoor gebruik van een CO2 prestatieladder, waardoor we in staat zijn op een gestructureerde manier onze CO2 uitstoot te verminderen en dus een concrete bijdrage te leveren aan een meer duurzame wereld.

SPIE doet er daarnaast alles aan om risico’s te identificeren en te beheersen die de toekomst van onze onderneming in gevaar kunnen brengen, zodat we het duurzame karakter van onze ontwikkeling veilig kunnen stellen. We hebben onze zorg voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit geborgen in al onze processen, waarbij continue verbetering centraal staat.

SPIE Noord
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7357
Tweede niveau 16480
Nieuwsberichten 821855
Deze pagina 18713