Unica Groningen, samen voor een comfortabele, veilige en duurzame wereld

Unica Installatietechniek Groningen

In het noorden van het land kom je voor het duurzaam (ver)bouwen en technisch beheren van utiliteitsgebouwen als snel uit bij Unica Groningen. Een open en eerlijk bedrijf met oprecht oog voor de zakelijke klant in Friesland en Groningen. Met hun noordelijke nuchterheid investeren ze intensief in langdurige relaties. De gehele organisatie, zowel buiten als binnen, is continue bezig met een excellente klantbeleving. "Zo maken we ons elke dag samen sterk voor een comfortabele, veilige en duurzame wereld", weet directeur Evert-Jan Luiken.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Ongetwijfeld motiveerde deze gedachte om het pand van Unica Groningen te verbouwen tot een energiezuinig kantoor. De transparante inrichting dient echter een ander doel. "Het pand laat zien hoe wij denken", legt Luiken uit. "We zijn altijd eerlijk en open richting onze klanten en zo leiden we onze mensen ook op." Aan de wand hangen prachtige foto's van fotograaf Jurjen Veerman. Ze tonen niet alleen representatieve Groningse gebouwen als de Nederlandse Gasunie, Eemshaven en het Groninger Museum, maar ook de eigen monteurs. Dat laatste onderstreept de persoonlijke benadering van Unica Groningen. "We werken altijd met een single point of contact, waarbij een klant met één vast contactpersoon binnen ons bedrijf te maken heeft. Maar ook voor alle onderhoudscontracten bieden we een vast klantteam met eigen monteurs."

Klanttevredenheid

Die werkwijze heeft Unica Groningen geen windeieren gelegd. In een kleine twee jaar is het ondanks de ontwikkelingen in de markt sterk gegroeid. "Dit resultaat hebben we behaald door continue met onze relaties bezig te zijn, we willen het beste terrasje van het Noorden worden", zegt Luiken. "Het ontzorgen van de klant past bij mijn gedachte van ondernemen." Diverse bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen in Friesland en Groningen, denk aan OIM, ABN AMRO en UMC Groningen, gunden Unica Groningen het duurzaam (ver)bouwen en/of beheren van hun gebouwen. "Onlangs hebben we het Prins Claus Conservatorium in opdracht gekregen. Daar lopen mensen rond met een absoluut gehoor. Dat vraagt om een intensieve afstemming van de werkzaamheden, waarbij natuurlijk de wens van de klant centraal staat."

Wederzijdse mentaliteit

Voor een langdurige relatie met je klanten moet je natuurlijk ook hun taal spreken. "We zijn een nuchter bedrijf te midden van nuchtere klanten", benoemt Luiken de wederzijdse mentaliteit. "We hebben passie voor ons werk, geven onze mening om samen tot hoogstaande kwaliteit te komen, maar kloppen onszelf daarvoor niet op de borst." In het noorden van het land is Unica Groningen dus de technische dienstverlener voor onder andere energiebesparing, klimaatbeheersing, brandbeveiliging, kantoorautomatisering en technisch beheer. Samen maken we de toekomst!

Unica Installatietechniek Groningen
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 8180
Tweede niveau 1620
Nieuwsberichten 50861
Deze pagina 8704