Unica is de allround technisch dienstverlener van Nederland

Unica Installatietechniek Amsterdam

Unica is er  voor al uw vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen. Wij hebben altijd een passend antwoord op uw vragen op deze gebieden, die alleen opgelost kunnen worden met techniek.

 

Integrale dienstverlening

 

Unica luistert eerst naar uw wensen, behoeften en ervaringen met betrekking tot uw gebouw(en) en komt daarna samen met u tot een kwalitatieve oplossing op maat. Deze oplossing voldoet aan al uw wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen en kostenreductie. Om hiertoe te komen beschikken wij van Unica over een uitgebreide expertise  op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek.

 

Duurzaamheid

 

Unica streeft altijd naar een duurzame samenwerking: continuïteit in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn dienstverbanden. Naast een duurzame samenwerking, vinden we duurzaamheid in het algemeen erg belangrijk. De combinatie van energie-advies en duurzame techniek is uniek, er wordt dan ook vaak gedacht dat duurzaamheid en een lage energierekening niet samen gaan. Ondertussen raakt de voorraad fossiele brandstoffen op, waardoor Unica al jaren voorop loopt met technologische innovaties op het gebied van duurzame energie. Voor ons is deze combinatie juist een hele logische, aangezien we zo twee vliegen in een klap slaan: optimale techniek en een zo laag mogelijke energierekening.

 

Veiligheid

 

Bij Unica vinden we dat beveiliging verder gaat dan het detecteren van inbraak, brand of diefstal. Goede beveiliging vraagt om een integrale aanpak waarbij beveiligings-, gebouwbeheersystemen en ICT onderling informatie uitwisselen, war resulteert in echte veiligheid. Met de integrale oplossingen van Unica Security en Unica Automatic Sprinkler bieden we een totaalpakket van mogelijkheden en inzicht in de veiligheidsprocessen binnen uw organisatie. Daarnaast besteedt Unica veel aandacht aan een veilig werkomgeving voor haar werknemers en werken we met materialen die getest zijn op diverse veiligheidsaspecten.

 

Unica loopt voorop

 

Unica heeft altijd een niet aflatende drang naar service, kwaliteit en nieuwe oplossingen gehad, waardoor we voorop lopen in de veranderingen binnen de toch al continu veranderende technologische wereld. Techniek bepaalt voor een groot deel hoe mensen wonen, leven en werken en onze technische oplossingen dragen hier echt toe bij. Unica is daarin meer dan alleen een technisch dienstverlener, ook een betrokken partner die gelooft in duurzame relaties en duurzame oplossingen heeft hoge prioriteit. 

Unica Installatietechniek Amsterdam
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 6827
Tweede niveau 1464
Nieuwsberichten 45867
Deze pagina 7449