Wiegel Transport Equipment voor doelgerichte voertuigsystemen

WIEGEL Transport Equipment

Of het nu gaat om werk- of signaalverlichting, het verplaatsen van bulkgoed, compacte hijsoplossingen, autonome 230 volt systemen of draadlieren voor off-road en transportvoertuigen,  Wiegel weet wat werkt.

Wiegel is niet alleen thuis in de automotive, de agrarische- of nautische sector, ook de speciale eisen van nooddiensten en defensieorganisaties zijn Wiegel op het lijf geschreven.

Naast importeur is Wiegel ook producent van de eigen Witech electro- mechanische producten die vaak net die problemen oplossen die de grote fabrikanten laten liggen

Als importeur van bekende merken staat Wiegel vooraan bij ontwikkeling, training en informatieverstrekking, en is altijd de meest actuele kennis beschikbaar.

 

“Het” moet het altijd doen

 

Wanneer standaard oplossingen tekort schieten, is Wiegel niet te beroerd het noodzakelijke stapje extra te doen. Wij maken van uw probleem ook ons probleem. Ons goede service- en onderhoudsprogramma samen met goed bedachte oplossingen uitgevoerd met hoogwaardige componenten, zorgen ervoor dat onze klanten goed vertegenwoordigd zijn in branches waar “het” het altijd moet doen.

 

Gerenommeerde merken

 

Wiegel Transport Equipment dankt haar succes naast haar sterke betrokkenheid en inventiviteit, aan een omvangrijk leveringsprogramma met gerenommeerde merken, als Warn, Sepson, Penny, Federal Signal, Lodar, Movex, Blackmer of Orlaco. Door de jarenlange samenwerking met de fabrikanten van deze producten, kunt u vertrouwen op de productkennis van technisch adviseurs en service afdeling, maar ook de eigen engineering- en werkplaatsfaciliteiten maken Wiegel voor veel OEMers, overheidsinstanties en transportondernemingen een inventieve en loyale partner van strategische betekenis.

 

Uitgebreid leveringsprogramma

 

In Nederland wordt al meer dan 90 jaar technisch advies en toonaangevende techniek geleverd, maar ook in België en Duitsland is Wiegel met eigen vestigingen actief, en via partners in Midden-Europa, Azië en het Midden Oosten.

We verkopen niet alleen producten maar vooral oplossingen, know-how en creativiteit om u verder te helpen. 

WIEGEL Transport Equipment
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 7291
Tweede niveau 16205
Nieuwsberichten 789213
Deze pagina 15533