Havenwerk: flexinuïteit in havens en industriële logistiek.

Havenwerk B.V.

Havenwerk is de specialist in vakmanschap voor havens en industriële logistiek. Veiligheid staat altijd voorop.

Met honderd vaklieden helpen wij bedrijven in de havens en industrie van Amsterdam, Rotterdam, Moerdijk, Noord-Brabant en Zeeland. Havenwerk staat voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie heet flexinuïteit.

Flexibiliteit

Havenwerk is flexibel. Omdat ons kantoor 24/7 bereikbaar is, maar vooral omdat onze medewerkers flexibel zijn wat betreft werktijden, locaties en werkzaamheden. Logistiek en industrie zijn voortdurend in beweging. Dus leiden wij medewerkers zo breed mogelijk op. Flexibiliteit is vooral gebaseerd op de houding van onze vaklieden. Zij schakelen vaak en snel tussen verschillende functies en bedrijven.  

Continuïteit

Onze klanten rekenen op ons, zodat zij altijd ‘ja’ kunnen zeggen tegen hun klanten. Veel van onze vaklieden zijn in vaste dienst en worden breed ingezet. Hierdoor heeft Havenwerk minder verloop onder vaklieden en dat biedt meer zekerheid aan bedrijven. Bovendien besparen we samen op de kosten van het inwerken. 

Kwaliteit

Medewerkers van Havenwerk hebben de benodigde diploma’s, zijn ingewerkt  en kennen de bedrijven waar ze worden ingezet. Daarnaast houden wij samen met klanten toolbox meetings en wij luisteren goed naar medewerkers en klanten. Zo blijven wij steeds beter worden.

Havenwerk is VCU gecertificeerd, NEN-4400 geregistreerd en aangesloten bij de NBBU.

Optimale personeelsbezetting, minimale vaste kosten 

Havenwerk denkt graag met u mee om uw personeelsbezetting te optimaliseren. Dit doen we door samen te werken aan minimalisering van uw vaste bezetting en zekerheid van benodigde bezetting tijdens pieken of afwezigheid.  Uw reserve-capaciteit is steeds stand-by en dat met de zekerheid van veiligheid door vakmanschap.  Zo kunt u altijd ‘ja’ blijven zeggen tegen uw klanten en tegelijkertijd uw vaste kosten reduceren. 

Havenwerk B.V.