• Start
  • Werkgelegenheid
  • JobAccept: MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een functiebeperking

JobAccept: MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een functiebeperking

JobAccept

JobAccept is de vacaturebank waar werkzoekenden met een beperking of handicap een werkgever  vinden die op zoek is naar een werknemer uit deze specifieke doelgroep. JobAccept is er voor alle werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking. We zetten ons in om deze werkzoekenden en studenten een breed platform met vacatures en stageplaatsen te bieden en om werkgevers een breed aanbod van werkzoekenden en studenten met een beperking of handicap te bieden.  Onze focus  ligt daarbij op MBO/HBO/WO niveau voor de reguliere arbeidsmarkt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

JobAccept onderneemt maatschappelijk verantwoord en is partner van MVO Nederland.  Wij hebben ook van de bedrijven die zich op onze vacaturebank registreren dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen of ten minste die intentie hebben. Het is voor ons dan ook van belang dat er met die gedachte kandidaten worden geworven. Onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook dat wij staan voor de P van People, eigen People maar ook Nieuwe People: oftewel nieuwe mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Toegankelijk en transparant

JobAccept is ontstaan vanuit de passie om online snel en eenvoudig toegang te krijgen tot informatie en diensten met betrekking tot een vacature, loopbaanprofessional of informatie over en rondom het in dienst nemen van een werkzoekende met een beperking of handicap. We vinden het belangrijk om toegankelijk en transparant te werk te gaan. Dit bereiken we onder andere door een goede samenwerking tussen enerzijds de werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking en anderzijds de werkgevers en hun vertegenwoordigers. Dit alles samengevoegd in één banenbank, om elkaar te versterken en aan te vullen.

JobAccept