FreQuent Groep maakt uw kust weer veilig

Frequentgroep

FreQuenT Groep is een ervaren en dynamisch bedrijf met een kwalitatief hoog niveau op het gebied van beveiliging, recherche en incasso werkzaamheden. Zo verrichten wij uitsluitend werkzaamheden met goed opgeleide, vakbekwame en ruim ervaren medewerkers welke hun vak verstaan. Daarnaast staan we voor openheid, transparantie, eerlijkheid en structuur naar onze medewerkers en naar onze klanten.

Werkwijze

Waar wij voor staan, ziet u ook terug in onze werkwijze. Zo werken wij met korte lijnen: u krijgt als klant één vast aanspreekpunt waarmee u al uw zaken kunt regelen. Daarnaast is probleemoplossend denken een sterk punt binnen onze organisatie. Ons speerpunt is dan ook een probleem zo snel,  effectief en efficiënt mogelijk aanpakken met daarbij als voornaamste gedachte “een tevreden klant is een goede klant”.

Beveiliging

FreQuenT Groep biedt een scala aan beveiligingsdiensten, zoals objectbeveiliging, zorgbeveiliging en een hondenbrigade. De beveiligingsbeambten die voor ons werkzaam zijn, voeren hun werkzaamheden uit volgens de richtlijnen welke het Ministerie van Justitie aan de werkzaamheden in de particuliere beveiligingsbranche heeft gesteld. Dit houdt in dat al onze beveiligingsmedewerkers, inclusief hondengeleiders, minimaal 25 jaar oud zijn, minimaal drie jaar relevante werkervaring hebben opgedaan in de beveiliging en in het bezit van een geldig BHV en AED certificaat zijn. Hiermee leveren wij u een totaal beveiligingspakket, dat erop gericht is een voor u bevredigend en maximaal resultaat te behalen.

Incasso

Wanneer u zelf uw beloofde diensten of producten hebt gedaan/geleverd, is het erg vervelend als klanten de rekening niet op tijd of zelfs helemaal niet betalen. Wij zijn er om u te helpen bij dit onrecht. We incasseren uw vorderingen bij uw klanten op 100% no cure no pay basis. Dit betekent dat zij niet het recht hebben om u een bedrag te factureren, wanneer wij het openstaande bedrag (nog) niet voor hebben kunnen incasseren. Hiermee hebben wij ook de ultieme motivatie om uw vorderingen op een ordentelijke en rechtmatige wijze te incasseren.

Zorg & Welzijn

U vindt ons bij de reportages niet alleen terug onder het kopje Algemeen, maar ook onder Zorg & Welzijn. Dit heeft twee redenen. Zo zijn wij door u te beveiligen of door onze andere werkzaamheden ook verantwoordelijk voor uw welzijn. Daarnaast hebben wij verschillende klanten uit de zorg in ons bestand en vinden wij het dus belangrijk deze kant wat extra te belichten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op onze website, of door ons te bereiken via de mail of telefoon. 

Frequentgroep
Weergaven
Voorpagina (eerste niveau) 5634
Tweede niveau 15270
Nieuwsberichten 896292
Deze pagina 13775